eXtended Zero

блог не блогера

   Кожна людина періодично починає нове життя. Чи то кидає палити, вживати алкоголь, вирішує не їсти після 19:00, береться за ранкову зарядку, відмовляється дивитись телевізор чи сидіти в Інтернеті цілу ніч тощо. Як правило, початок таких змін співпадає з початком якогось календарного циклу, а саме: перше число місяця, початок тижня чи прихід нової пори року – зима-весна-літо-осінь, чи навіть з настанням Нового року.
   Подальша доля таких починань буває різною і за тривалістю, і за досягнутим результатом. Дуже часто, зміни тривають недовго – ну не вистачає людині терпіння, бажання, сили волі або так склались обставини. І тоді потрібно знайти причину невдачі чи "крайнього". Таких причин людина придумує безліч. Наприклад, найтиповіші: почав з понеділка і справа не залагодилась, зранку забув, що мав почати нове життя, заплановане звечора, а згадав десь під обід, значить, спізнився і потрібно буде почати іншого разу. Ще одна типова причина невдачі– обставини. Вони зазвичай складаються так, щоб унеможливити таку гарну справу – почати НОВЕ ЖИТТЯ. Чи то потрібно перехилити чарку, бо День народження найкращого товариша, чи то з’їсти малюсінький шматок тортика після 19:00, бо неможливо відмови кращі подрузі.
   Та вихід є! Для всіх тих, хто таки планує почати новий етап у своєму житті, скоро настане дуже гарна і слушна календарна нагода. Пропоную почати з 1 вересня 2009 року. "Чому?" – спитаєте ви. Поясню. По-перше: ця дата є початком місяця; по-друге: початком нового сезону; по-третє: новий тиждень, який починаєте не з понеділка – найважчого для тижня, а з вівторка, що значно легше. :-)
   Отож, шановні друзі, не зволікайте, придумуйте свіжі варіанти НОВОГО ЖИТТЯ, не втрачайте свій шанс. Можливо, вам це вдасться і ви станете Новою людиною з Новим, значно кращим, життям.
   Хай щастить!

0 коментарі

Дописати коментар